Fénymásolás nyomtatás sokszorosítás

:: Arculattervezés

Cége, intézménye, szervezete arculatának rendkívüli szerepe van az üzleti életben. Megjelenése, stílusa meghatározza partnereinek és vásárlóinak véleményét Önről. Az egységes és tevékenységét kiválóan leképező arculat nemcsak elegáns megjelenést kölcsönöz minden üzleti fórumon, hanem tartósan megragad partnereinek emlékezetében. A céges arculatnak mindenen meg kell jelennie, amit a vállalkozás a külvilág felé küld: levélpapíron, borítékon, névjegyeken, szórólapokon, plakátokon, névtáblákon, tömbökön.

Több éves grafikai tapasztalattal rendelkező munkatársaink rövid időn belül többféle logótervet készítenek és igény szerint meg is valósítják irodai papírjain. Egyedi elképzeléseket is örömmel fogadunk, így az arculata az Ön elgondolásait tükrözi.

Az arculat tervezése után kedvezményesen igénybe veheti arculat-csomagjainkat, melyek jelentős megtakarítást jelentenek cége, vállalkozása számára.

Kis arculat csomag

Tartalmazza névjegyek, bélyegzők, levélpapírok és borítékok arculatának megtervezését és megvalósítását. Az egyes elemekhez tartozó részletes ajánlatunkat tekintse meg a névjegykártyáknál és a bélyegzőknél.

Nagy arculat csomag

Tartalmazza a kis arculat csomag elemein túl a szórólapok, hirdetések és reklámplakátok tervezését és megvalósítását is. Az egyes elemekhez tartozó részletes ajánlatunkat tekintse meg a szórólapoknál és a reklámplakátoknál.

A fenti csomagokban lévők mellett egyéb irodai és reklámeszközeire is megjelenítjük arculatát:

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Szeretné írott megjelenését elegánsabbá, hatásosabbá tenni? Mitől lesznek írásai tetszetősek és figyelemfelkeltők?

Hírleveleinkből Ön is megtudhatja!
Iratkozzon fel MOST!

Név:*
E-mail:*

/ Adatait soha, senkinek, semmilyen célból nem adjuk tovább. /

ÚJSÁG- ÉS KÖNYVKIADÁS
Újság és könyvkiadás kedvező árakon

Az írott szónak akkor van a legnagyobb ereje, ha sok ember olvassa. Az újság és a könyv kiváló közvetítő ehhez.

tovább
MAGUNKRÓL

A PLC Copy Kft. kezdetben mini-vállalkozásként működött, egy baráti összefogás részeként. A barátságok idővel átalakultak, ám a cég azóta is megmaradt magyar kézben. 2008-ban a tulajdonossal együtt az üzleti koncepciónk is megváltozott...

tovább