Fénymásolás nyomtatás sokszorosítás

:: Diákoknak

Beadandó házidolgozat Az iskola elvégzése nem mindig egyedüli munka eredménye. Néha kell valaki, aki átsegít a nehezebb szakaszokon.

Mi már felkészültünk minden kisebb és nagyobb kihívásodra!

  • Hiányoznak órai jegyzeteid?
  • Leadandó házi feladatod vagy házi dolgozatod van?
  • Ballagási vagy osztálytalálkozói meghívó, esetleg oklevél kellene?
  • Kidekorálnátok az osztálytermet?
  • Iskola- vagy osztályújságot, évkönyvet készítenétek?
  • Beköttetnéd a szakdolgozatod?
  • Kéne egy látványos szórólap, vagy hirdetés a faliújságra?
  • Vagy csak közeledik április elseje?

Ezekre a problémákra már biztos kaptál sokféle különböző megoldási javaslatot. Mi mindegyikben tapasztaltak vagyunk. Akár végig is tudunk kísérni képzésed minden fontos állomásán, minőségi támogatást nyújtunk az általános iskolától a doktori értekezésig, vagy ezen túl is.

Órai jegyzetmásolás, szkennelés:
Csak kölcsön kell kérned a padtársadtól. A jól olvasható, könnyen forgatható másolat már a mi dolgunk. A fénymásolás részleteit lásd itt. A szkennelés részleteit lásd itt.

Házi dolgozat vagy szakdolgozat nyomtatása, kötése:
Ha van törzsvásárlói kártyád (diákkártyád) elég, ha e-mailben átküldöd a megrendelést. Spirálozva vagy szakdolgozatként kötve készen átveheted egy előre megbeszélt időpontban. Ha szükséges, CD-re vagy DVD-re is kiírjuk neked, bármilyen szöveggel vagy képpel a felületére nyomtatva. A kötészet részleteit lásd itt.

Ballagási meghívók, oklevelek:
Kinézetét magad is megtervezheted vagy kiválaszthatod mintáinkból. Ötleteidet együtt megszerkesztjük és rövid időn belül elkészítjük, akár hozzáillő borítékkal együtt. A meghívók részleteit lásd itt. Az oklevelek részleteit lásd itt.

Hirdetés, osztálydekoráció:
Extrém méretű és színvilágú plakátok, dekorációs anyagok tervezésében és készítésében is nagy tapasztalattal rendelkezünk. A tetszőleges tartalmú plakát lehet rövid ideig felhasználható, vagy évekig mutatós is. A plakát részleteit lásd itt.

Iskolaújság, évkönyv:
Rengeteg munkát igényel összeállítani mindkettőt, de a kész anyaggal már mi is megbirkózunk. Az újság vagy az évkönyv mérete bármilyen lehet, fekete-fehérben vagy színesben, akár kis példányszámban is elkészítjük. A részleteket lásd itt .

Szórólapok:
Szakdolgozat kötés diplomakötés Csak be kell jönnöd és elmondanod, mit szeretnél közölni a szórólapoddal, mi pedig megtervezzük és akár azonnal elkészítjük neked bármilyen példányszámban. A szórólapok részleteit lásd itt.

Bármiben is segítünk neked, a Diákkártyával nemcsak egyéni, hanem csoportos kedvezményeket is igénybe vehetsz. A részleteket lásd itt.

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Szeretné írott megjelenését elegánsabbá, hatásosabbá tenni? Mitől lesznek írásai tetszetősek és figyelemfelkeltők?

Hírleveleinkből Ön is megtudhatja!
Iratkozzon fel MOST!

Név:*
E-mail:*

/ Adatait soha, senkinek, semmilyen célból nem adjuk tovább. /

ÚJSÁG- ÉS KÖNYVKIADÁS
Újság és könyvkiadás kedvező árakon

Az írott szónak akkor van a legnagyobb ereje, ha sok ember olvassa. Az újság és a könyv kiváló közvetítő ehhez.

tovább
MAGUNKRÓL

A PLC Copy Kft. kezdetben mini-vállalkozásként működött, egy baráti összefogás részeként. A barátságok idővel átalakultak, ám a cég azóta is megmaradt magyar kézben. 2008-ban a tulajdonossal együtt az üzleti koncepciónk is megváltozott...

tovább