Fénymásolás nyomtatás sokszorosítás

:: Kiegészítő szolgáltatásaink

Laminálás :: Szkennelés :: Szöveg- és grafikai szerkesztés :: CD/DVD-írás
Etikettcímkék, matricák :: Tömbök :: Naptárak, képeslapok
Cégtáblák, névtáblák :: Színházi kellékek :: Reklámplakátok :: Szórólapok
Fax küldés és -fogadás :: Oklevelek

Visszatérő vásárlóink, vagy törzsvásárlóink számára elegendő telefonon vagy e-mailben felvenni velünk a kapcsolatot és csak átvételkor szükséges befáradni hozzánk. Tekintse meg törzsvásárlói ajánlatunkat!

Laminálás

Közleményeit, hirdetményeit, tájékoztató feliratait laminálja környezeti ártalmaknak ellenálló, átlátszó műanyag borítóval! A laminált felület vízlepergető, nehéz kárt tenni benne, könnyen és stabilan rögzíthető és elegáns megjelenést kölcsönöz.

Nagyobb megrendelés esetén kedvezményeinkkel még spórolhat is. Tekintse meg árainkat, kedvezményeinket!

Szkennelés

Képeit, fényképeit, negatívjait, vagy akár iratait tárolja digitálisan! Nem kopik és nem fakul az idővel sem, könnyen és gyorsan szállítható, bármikor és bárhol megtekinthető, módosítható és kinyomtatható.

Képeit igényesen, nagy felbontásban szkenneljük, negatívjait digitálisan előhívjuk, már nem kell napokat várnia a hagyományos előhívásra. A legemlékezetesebb pillanatokból pedig naptárat vagy képeslapot is készíthet ajándékba!

Iratait, dokumentumait szöveges formátumú fájlba konvertáljuk, így akármikor módosíthatók, változtathatók.

Nagyobb megrendelés esetén kedvezményeinkkel még spórolhat is. Tekintse meg árainkat, kedvezményeinket!

Szöveg- és grafikai szerkesztés

Az első benyomás munkánkról - akármilyen csalfa is lehet - mindig meghatározó. Munkatársunk segítségével szórólapjai, plakátjai, szakdolgozata, dokumentumai nemcsak tartalmukban lesznek pótolhatatlanok, hanem megjelenésükben is tükrözik elképzeléseit. A hivatalos és intézményi elvárások ismeretében szöveg- és grafikai szerkesztésbeli tapasztalatunk hozzásegíti Önt a legkiválóbb eredmények elérésében.

CD/DVD-írás és felületnyomtatás

Saját összeállításait, házi fényképeit tárolja CD-n vagy DVD-n elektronikusan! Így megőrizheti minőségüket, bármikor megtekinthetők vagy módosíthatók. Különleges alkalmakkor készült felvételeinek sokszorosítását pedig rövid határidővel vállaljuk. Az elegáns megjelenésű CD-k vagy DVD-k maradandóbb élményt nyújtanak, ezért bármilyen képet, mintát elhelyezhet a lemezek felületére vagy a borítóra, tapasztalt munkatársunk segít a tervezésében, megvalósításában.

Nagyobb megrendelés esetén kedvezményeinkkel még spórolhat is. Tekintse meg árainkat, kedvezményeinket!

Öntapadó etikettcímkék, matricák

A figyelemfelkeltő, jelzésértékű matricák, etikettek bármilyen környezethez, alkalomhoz illeszthetők. Használhatók információforrásként, figyelmeztetésként, reklámhordozóként, vagy akár vonalkódként is. Kül- és beltéri kivitelben is elkészíthetők, moshatók és kiválóan ellenállnak az időjárás változásainak.

A figyelmeztető és a reklámozó matricák, etikettek legyenek nagyobbak, élénkebb színűek, a rajtuk lévő felirat minél rövidebb, egyértelműbb. Az írás színe legyen minél nagyobb kontrasztban a háttér színével! Ha a cél a tájékoztatás, a visszafogottabb színek is hatékonyak, a színtelen háttér segítségével méginkább alkalmazkodnak a környezetük sajátosságaihoz.

A matricák és etikettek tervezésében és egyedi megvalósításában munkatársunk örömmel áll rendelkezésére.

Nagyobb megrendelés esetén kedvezményeinkkel még spórolhat is. Tekintse meg árainkat, kedvezményeinket!

Tömbök és sorszámozás

A pontos nyilvántartás minden üzlet és vállalkozás számára elengedhetetlen, legyen az átvételi tömb, vásárlási utalvány, vagy ruhatári jegy. A sorszámozott tömbök szigorúbb nyilvántartást tesznek lehetővé, a többpéldányos, önátíró tömbök számozással kombinálva pedig a legkisebb információt is hozzáférhetővé tesznek.

A tömbjeinek arculatát minden esetben cégének, szervezetének arculatához illesztjük, tartalmukban pedig megfeleltetjük vállalkozása igényeinek, illetve a hivatalos elvárásoknak. A tömbök alakját és méretét mindig a használhatóság alapján tervezzük és valósítjuk meg, sorszámozásuk lehet hagyományos, vagy teljesen egyedi.

Munkatársunk mind a tervezésben, mind a kivitelezésben nagy szakértelemmel rendelkezik, különleges igényeket is könnyedén megvalósítunk.

Nagyobb megrendelés esetén kedvezményeinkkel még spórolhat is. Tekintse meg árainkat, kedvezményeinket!

Naptárak, képeslapok

Ha szeretné maradandó emlékeit mutatósan elrendezni, vagy ajándékba adni, akkor a naptárak, kártyanaptárak, képeslapok a legmegfelelőbb ajándékok az Ön számára. Bármilyen kép, grafika, montázs, céges logó felhasználható erre a célra. Tekintse meg arculattervezési ajánlatunkat itt!

A képeslapok és kártyanaptárak tartalmazhatnak egy nagy, vagy több, összeillesztett képet, sarkait lekerekítve tehetjük még elegánsabbá megjelenésüket. Ha időtálló ajándékot szeretne adni, szívesen lamináljuk őket Önnek.

A nagyobb naptárak bármilyen méretben készülhetnek, időbeosztásuk lehet heti, vagy havi. A különleges napokat, évfordulókat kiemelhetjük Önnek, hogy azonnal emlékeztesse a szemlélőt. A naptár lapjait elegáns fémspirállal kötjük, így nemcsak asztali, hanem falra akasztható kivitelben is elkészíthetők.

Tapasztalt munkatársunk örömmel áll rendelkezésére az ötlet felvázolásától a naptárak, képeslapok elkészítéséig. Nagyobb megrendelés esetén kedvezményeinkkel még spórolhat is. Tekintse meg árainkat, kedvezményeinket!

Cégtáblák, névtáblák

Cégét, intézményét, szervezetét a törvény kötelezi székhelyén névtáblájának kihelyezésére. Ezen túlmenően azonban a szakszerűen megtervezett és elkészített cégtábla nemcsak informálja az utca emberét ottlétéről, hanem be is csalogatja őket Önhöz.

Az egységes kép kialakítása érdekében még a legkisebb névtábla is tartalmazza vállalkozásának nevét, címét, logóját, tükrözze arculatát. A nagyobb névtáblák informálhatnak fő tevékenységi köréről, vagy a problémáról, melyben vállalkozása segítséget nyújt. Méretben jó, ha a névtábla alkalmazkodik a környezet sajátosságaihoz, színvilágában azonban kitűnhet onnan, ha a cél a figyelemfelkeltés.

Munkatársunk széleskörű tapasztalatával segít megtervezni és megvalósítani ötleteit. A névtáblához illeszkedő más irodai eszközökkel kapcsolatban pedig tekintse meg arculattervezési ajánlatunkat!

Színházi kellékek

A színpadi hitelesség egyik fő eszköze a kellékek hitelessége: régies újságok, külföldi pénzek, háttérposzterek. Partnereink voltak: a Madách Színház, a Magyar Színház és az Örkény Színház.

Egyedi megjelenésű színpadi kellékek tervezését és megvalósítását egyaránt kedvező áron és rövid határidővel vállaljuk. Tapasztalt munkatársunk örömmel áll rendelkezésére.

Reklámplakátok

A cég- és névtáblától eltérően a reklámplakátoknak nincsenek kötelezően megjelenítendő elemei, ám bizonyos információk megléte elengedhetetlen a hiteles reklámhoz. A hirdetendő termékeken, szolgáltatásokon túl érdemes kommunikálni az általa elérhető eredményeket, és az elérhetőségét. Méretben és színvilágban jó, ha a plakát alkalmazkodik a környezet sajátosságaihoz, de reklámként figyelemfelkeltőnek is kell lennie. A plakát tartalmazza cége, szervezete logóját és illeszkednie kell vállalkozása arculatához, hogy jól beazonosíthatóvá váljon. Cége arculatával kapcsolatosan tekintse meg arculattervezési ajánlatunkat.

Reklámplakátjaink grafikája teljes mértékben tükrözi vállalkozásának arculatát, kül- és beltéri kivitelben egyaránt elkészíthetők. Megtapadnak fa-, fém-, falfelületen vagy kirakatüvegen, igény szerint pedig elkészíthető plexi, öntapadó, vagy mágneses hordozóra.

Az igazán nagy felületekre javasoljuk az óriásplakátot, vagy a riglizett plakátot, ez utóbbi akár az utca teljes szélességében is kifüggeszthető.

Nagyobb megrendelés esetén kedvezményeinkkel még spórolhat is. Tekintse meg árainkat, kedvezményeinket!

Szórólapok

Reklámplakáttal kombinálva a szórólap hatékony reklámozási módszer lehet. Kis mérete, könnyű áttekinthetősége, közvetlen ajánlata a megfelelő célcsoporthoz eljuttatva kiváló marketing eszköz. Hatékonyságának azonban vannak feltételei. A szórólapokat az utca embere gyakran csak egy pillantással jutalmazza, ezért a lehető legrövidebben és legcsattanósabban kell megfogalmazni az üzenetet, az ajánlat előnyeit, valamint az elérhetőséget. Színvilágban és megjelenésében a reklámplakáthoz és a cég arculatához egyaránt illeszkednie kell. Arculattervezési ajánlatainkat tekintse meg itt!

Szórólapjait, bemutatkozó anyagait tetszőleges színben és méretben elkészítjük, de javasoljuk az A/4-es, vagy annál kisebb méretet. A papír lehet hagyományos, vagy az exkluzív partnerek számára a színes, kreatív papír alapok. A különleges első benyomás érdekében alkalmazható a hajtott, vagy a többszörösen hajtott kivitel. Munkatársunk széles körű tapasztalatával mind a tervezésben, mind a kivitelezésben örömmel áll rendelkezésére.

Nagyobb megrendelés esetén kedvezményeinkkel még spórolhat is. Tekintse meg árainkat, kedvezményeinket!

Fax küldés és -fogadás

Hivatalos ügyeinek zökkenőmentes lebonyolításában fax küldéssel és –fogadással is állunk rendelkezésére.

Oklevelek

Versenyek, tanfolyamok résztvevőinek és a helyezettek elismerésére saját cégének, intézményének, szervezetének emblémájával, logójával egyedi oklevelet készítünk. A szükséges adatok birtokában kitöltve, azok nélkül kitöltendő megjelenésben.

Az oklevél mérete tetszőleges lehet, a papírválaszték a hagyományostól a színes kartonig terjed, melyekre bármilyen tintával felvihető a tartalom. Szöveg- és grafikai szerkesztésben is állunk rendelkezésére.

Az oklevél lepecsételéséhez szükséges bélyegző elkészítésében is segítünk, tekintse meg bélyegző ajánlatainkat!

Nagyobb megrendelés esetén kedvezményeinkkel még spórolhat is. Tekintse meg árainkat, kedvezményeinket!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Szeretné írott megjelenését elegánsabbá, hatásosabbá tenni? Mitől lesznek írásai tetszetősek és figyelemfelkeltők?

Hírleveleinkből Ön is megtudhatja!
Iratkozzon fel MOST!

Név:*
E-mail:*

/ Adatait soha, senkinek, semmilyen célból nem adjuk tovább. /

ÚJSÁG- ÉS KÖNYVKIADÁS
Újság és könyvkiadás kedvező árakon

Az írott szónak akkor van a legnagyobb ereje, ha sok ember olvassa. Az újság és a könyv kiváló közvetítő ehhez.

tovább
MAGUNKRÓL

A PLC Copy Kft. kezdetben mini-vállalkozásként működött, egy baráti összefogás részeként. A barátságok idővel átalakultak, ám a cég azóta is megmaradt magyar kézben. 2008-ban a tulajdonossal együtt az üzleti koncepciónk is megváltozott...

tovább