Fénymásolás nyomtatás sokszorosítás

:: Rendezvényekre ajánljuk

A különleges alkalmak, rendezvények, legyen az esküvő, kötetlen ünnepség, vagy konferencia, mindig sok ember igényeinek kielégítését célozzák meg, ezért nagyobb megrendelés esetén kedvezményeinkkel lefaraghat a rendezvény összköltségéből.
Tekintse meg árainkat, kedvezményeinket!

Meghívók, levélpapírok, üdvözlő- és ültetőkártyák, borítékok

A nagyobb rendezvények előkészítésének és a sok vendég helyének kényelmes biztosítása érdekében érdemes elegáns levélpapírra nyomott meghívóval kedveskedni és ültetőkártyákkal jelezni minden meghívott helyét. A meghívó nemcsak kellemes benyomást kölcsönöz, hanem megkönnyíti a rendezvény megkezdését, az ültetőkártyák pedig a szervezőknek segíti a létszám ellenőrzését.

A meghívóknak és az ültetőkártyáknak harmonizálniuk kell nemcsak egymással, hanem a cég, szervezet, esemény arculatával, stílusával. Tetszőleges színben és méretben készülhetnek, mi az A/4-es méretet, vagy az annál kisebbeket javasoljuk a könnyű kezelhetőség érdekében. A papír alap lehet hagyományos, de mutatósak a színes karton meghívók is, melyeket a különleges első benyomás érdekében hajtott, vagy többszörösen hajtott kivitelben is elkészítünk. Az ültetőkártyáknak, meghívóknak választhat egyedi formát, igény szerint kiegészítheti pausszal is, mely légiessé teszi a kártyákat.

A levélpapírral, a meghívókkal és az ültetőkártyákkal a borítéknak is harmonizálnia kell. Színben és méretben a boríték illeszkedjen a benne lévő kártyával, a rajta lévő minta vagy logó pedig árulkodjon a meghívó jellegéről, stílusáról.

Munkatársunk széles körű tapasztalattal rendelkezik a meghívők, üdvözlő- és ültetőkártyák grafikai és szövegszerkesztésében, a felmerülő kérdéseit örömmel megválaszolja és segíti a kártyák megtervezésétől a megvalósításukig.

Ajándékdobozok, tasakok

Különleges alkalmakkor ajándéktárgyait nyújtsa át elegáns dobozokban! Az igényesen megtervezett és elkészített ajándékdoboz emeli az alkalom fényét és a rendezvény alatt dekorációs vagy informáló funkciót is betölthet.

Ajándékdobozát bármilyen méretben, színben és mintával elkészítjük. Cége, intézménye arculatába illeszthető grafikák is megjeleníthetők, tervezésüket és megvalósításukat egyaránt kedvező áron és rövid határidővel vállaljuk. Tapasztalt munkatársunk örömmel áll rendelkezésére.

Vendégkönyvek

A nagyobb rendezvények egyik központi eleme a vendégkönyv, melybe a résztvevők leírhatják észrevételeiket, tapasztalataikat, jókívánságaikat. Épp ezért megjelenésében harmonizálnia kell a rendezvény más elemeivel, mint például a dekoráció, a meghívók, vagy a cég, vállalat arculata.

Elegáns megjelenésű vendégkönyvét aranyozott borítóbetűkkel, tetszőleges mennyiségű belső lappal készítjük el. A belső lapok lehetnek színesek és viselhetik a rendezvényhez, a céghez vagy az alkalomhoz illó mintát, logót. Tapasztalt munkatársunk örömmel áll rendelkezésére a tervezéstől a megvalósításig.

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Szeretné írott megjelenését elegánsabbá, hatásosabbá tenni? Mitől lesznek írásai tetszetősek és figyelemfelkeltők?

Hírleveleinkből Ön is megtudhatja!
Iratkozzon fel MOST!

Név:*
E-mail:*

/ Adatait soha, senkinek, semmilyen célból nem adjuk tovább. /

ÚJSÁG- ÉS KÖNYVKIADÁS
Újság és könyvkiadás kedvező árakon

Az írott szónak akkor van a legnagyobb ereje, ha sok ember olvassa. Az újság és a könyv kiváló közvetítő ehhez.

tovább
MAGUNKRÓL

A PLC Copy Kft. kezdetben mini-vállalkozásként működött, egy baráti összefogás részeként. A barátságok idővel átalakultak, ám a cég azóta is megmaradt magyar kézben. 2008-ban a tulajdonossal együtt az üzleti koncepciónk is megváltozott...

tovább